Home/Even voorstellen
Even voorstellen 2017-05-05T00:03:44+00:00

Even voorstellen

Ik ben Cindy Smits en ik heb meer dan 20 jaar werkervaring opgedaan in verschillende ondersteunende functies bij diverse bedrijven en organisaties. Inmiddels 8 jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf Invite Office Support opgestart.

Nog steeds geniet ik van de verschillende bedrijfsculturen, personen en processen binnen organisaties. Iedere opdracht is anders en vereist een andere aanpak om de opdracht succesvol af te ronden. Je moet scherp zijn, proactief, professioneel, flexibel, klant- en resultaatgericht, accuraat en je hebt een flinke dosis passie, doorzettingsvermogen en enthousiasme nodig om deze kwaliteiten snel en op een hoog niveau neer te zetten.[/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner]

Een ondersteuner met een lach’    krijg ik vaak terug van mijn klanten. Die lach is heel kenmerkend voor mij. Afgelopen jaren heb ik veel medewerkers geholpen met het inrichten en organiseren van het werk. Ik heb gemerkt dat ik het helpen van collega’s ontzettend leuk vind en heb besloten de stap te nemen om ook Outlooktrainingen aan mijn dienstverleningspakket toe te voegen.

Keep smiling because life is a beautiful thing and there is so much to smile about